Onze bedrijven

Onze bedrijven

Ceban Pharmaceuticals bestaat uit een groep van verschillende bedrijven die personaliseerde zorg mogelijk maken. We zijn gevestigd in Nederland, België en Spanje en willen door overnames en samenwerkingen verder groeien in Europa.

Vanuit ons shared service centre in Breda bieden we aan de bedrijven binnen Ceban Pharmaceuticals verregaande ondersteuning op het gebied van optimalisatie en innovatie, met een hoofdrol voor digitalisatie.

Ceban Compounding

Maatwerk medicatie maakt gepersonaliseerde zorg mogelijk. Daarmee krijgen kwetsbare patiënten, zoals jonge kinderen, daadwerkelijk de medicijnen die voor hen zo noodzakelijk zijn. Ceban Compounding levert als centrale bereidingsapotheek deze maatwerk medicijnen aan terhandstellende apotheken in Nederland.

Meer weten over Ceban Compounding? Klik hier om deze locatie te bekijken.

Magis Pharma (BE)

Met de levering van api’s (active pharmaceutical ingredient – ofwel werkzame stoffen) ondersteunt Magis Pharma de apotheken in België bij de magistrale bereiding van hun custom made medicijnen.

Meer weten over Magis Pharma? Klik hier om deze locatie te bekijken.

Ceban Automation

Door de inzet van klantgerichte automatisering krijgen apotheken meer tijd om persoonlijke aandacht te besteden aan hun patiënten. Ceban Automation ondersteunt apotheken zo bij het verhogen van de patiënttevredenheid, maar ook bij het optimaliseren van hun processen.

Meer weten over Ceban Automation? Klik hier om deze locatie te bekijken.

Bipharma

Bipharma is als distributeur van geneesmiddelen en medische diagnostiek met de bijbehorende laboratoriumapparatuur een belangrijke schakel in het toegankelijk maken van medicijnen voor iedereen. Zelfs als slechts een beperkte groep deze medicijnen en/of materialen nodig heeft.

Meer weten over Bipharma? Klik hier om deze locatie te bekijken.

Ceban HomeCare

Ceban HomeCare excelleert in het opzetten en uitvoeren van zorgprogramma’s, zoals de thuistoediening van medisch specialistische geneesmiddelen, patiëntencoaching, de afhandeling en het begeleiden van prikaccidenten en vaccinatieprogramma’s.

Meer weten over Ceban Homecare? Klik hier om deze locatie te bekijken.

Meta Pharmaceutical (ES)

De juiste farmaceutische grondstoffen staan aan de basis van maatwerk medicatie en daarmee aan de basis van persoonlijke zorg. Metapharmaceutical is binnen Ceban de Spaanse producent van farmaceutische grondstoffen. Met als doel dat via deze api’s (active pharmaceutical ingredients) kwalitatieve geneesmiddelen, via apotheken, ziekenhuizen en de industrie, bereikbaar zijn voor de hele samenleving.

Meer weten over Meta Pharmaceuticals? Klik hier om deze locatie te bekijken.

Clinic Care Servics (CCS)

Onze gespecialiseerde ziekenhuis apotheek voor zelfstandige behandelcentra en klinieken.Ceban Ziekenhuis Farmacie. Sinds 01-11023 onderdeel van Ceban Pharmaceuticals.

Meer weten over Clinic Care Services? Klik hier om deze locatie te bekijken.

Ceban Ziekenhuis Farmacie

Maatwerk medicatie maakt gepersonaliseerde zorg mogelijk. Daarmee krijgen kwetsbare patiënten, zoals jonge kinderen, daadwerkelijk de medicijnen die voor hen zo noodzakelijk zijn. Sinds 01-11-2023 onderdeel van Ceban Pharmaceuticals. Ceban Ziekenhuis Farmacie levert als centrale bereidingsapotheek deze maatwerk medicijnen aan terhandstellende ziekenhuizen in Nederland.

Meer weten over Clinic Care Services? Klik hier om deze locatie te bekijken.