Met oog voor elkaar, dagelijks patiëntenzorg kunnen verbeteren is waar ik ontzettend veel energie uit haal.

Annet Makkink

Business Unit Manager

Mijn naam is Annet Makkink en ik ben sinds Oktober 2022 werkzaam als Bussines Development Manager van Ceban Homecare en sinds deze maand als Business Unit Manager.

Binnen Ceban Homecrae mag ik dagelijks nadenken over hoe we directe zorg kunnen verbeteren en dit is precies waar ik naar opzoek was.

Zo ben ik verantwoordelijk voor o.a. de contacten met leveranciers, bussines development en accountmanagment. Een diverse rol waarbij vooral het ondernemen word gestimuleerd. Door de afwisseling in mijn werk en het kunnen bijdragen aan betere patientenzorg doe ik waar ik energie van krijg en gelukkig van word.

De waardeketen die Ceban Pharmaceuticals bij zich draagt door alle mooie bedrijven die onderdeel zijn (van grondstof tot aan patienttoediening) maakt dat je kan bijragen aan iets groters en iets voor elkaar kan betekenen.

Omdat Ceban HomeCare een kleiner team heeft zijn we erg hecht en hebben we oog voor elkaar. Dit maakt het werken erg fijn en die lijn trekt eigenlijk door binnen de hele organisatie.


Terug naar alle verhalen